Mirë se vini në faqet e internetit të kompanisë sonë!

FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Çfarë përgatitje nuk kam nevojë për të bërë para se të vendosja topth biomasës prodhimit tim bimore?

Me pak fjalë, ju duhet të kuptoj se pas 3 pyetje:

çfarë është materiali juaj kryesor të papërpunuara?
Ndoshta ka shumë lloje të lëndëve të para në dispozicion rreth jush, ata janë me vlerë të ndryshme kalori, kapaciteteve të ndryshme, madhësi të ndryshme dhe lagështi, madje edhe kosto të ndryshme të transportit, kështu që ju duhet për të llogaritur dhe krahasuar plotësisht për të gjetur material kryesor të para që do të thotë më kosto-efektive një.

çfarë është kapaciteti i prodhimit tuaj të synuar?
Kjo varet nga totali tuaj investojnë sasi dhe kapacitet kryesore materiale të papërpunuara.

ku bimë juaj do të ngrihet?
Zakonisht, vendi ideal duhet të jetë me këto karakteristika:
(1) afër kryesore vendndodhjes lëndëve të para.
(2) të energjisë elektrike nuk do të jetë një problem për shkak të pajisjeve pelletizing biomasa janë më të fuqishme.

Cilat janë kërkesat për materialin biomasës para se të hyjnë makinë topth për pelletizing?

Në përgjithësi, pa marrë parasysh çfarë gjendja origjinale lëndë e parë është, ata duhet të bëhen forma gati pluhur dhe madhësisë së grimcave më i madh duhet të jetë më pak se 2/3 e diametrit të fundit topth, gjithashtu zakonisht përmbajtja lagështi duhet të jetë rreth 13-20%.

Nëse madhësia lëndë e parë është më e vogël, atëherë efekti pelletizing final është më i mirë?

Jo si kjo, materiale të papërpunuara madhësi shumë më të vogla do të sjellë efekt të keq në fuqi fishekëve përfundimtare dhe të rritet shkatërrimtar burden.The Madhësia më ideale e lëndëve të para duhet të jetë midis 1 / 2-3 / 2 e diametër përfundimtar topth, dhe uniforme.

I kemi disa lloje të materialeve kryesore të para, përzierje e tyre dhe të bëjnë fishekëve është në rregull? Ose të prodhojnë fishekëve veç e veç?

Të dyja janë OK. Pa marrë parasysh se përzierje ose të ndarë. Vetëm duhet për të konfirmuar compression ratio e çdo lëndë të parë. Dallimi është nëse përzierje e tyre, atëherë një lloj unazë vdesin do të jetë në rregull, ndërkohë që ndoshta kanë nevojë për disa lloje të unazës vdes me raportet e ndryshme compression, nëse ndarë ato.

Çfarë është dallimi kryesor në mes të seri LGX dhe LGX-Një seri?

Të dyja janë vertikale makina topth Struktura unazë vdesin biomasa, dallimi kryesor është LGX miraton reducer standarde kryesore dhe motor horizontale kryesore, LGX-A miraton biomasës makinë topth reducer veçantë kryesor dhe motor vertikale kryesore.

Çfarë dallimi në mes mëngë tuaj tipit rrotullues daulle tharëse dhe të tjera normale rrotullues daulle tharëse?

Vetëm duket njëjtë nga jashtë, struktura e brendshme është krejtësisht e ndryshme. lloji mëngë të përmirësojë ndjeshëm përdorimin e rrjedhës së ajrit të nxehtë në daulle, kështu që shumë të rritur efikasitetin tharje. Nëse të interesuar në, ju lutem ju mund të na kontaktoni për të marrë fotografitë e brendshme Struktura e të dy llojeve.

Pse njëjtë 560 Modeli makinë topth me të njëjtin 560mm unazë vdesin diametër të brendshëm dhe motorike 90kw nga prodhuesi tjetër është shumë më i lirë?

Edhe njëjta 560mm unazë vdesin diametër të brendshëm dhe të njëjtin motor 90kw, pjesa kryesore e transmetimit mund të jenë të ndryshme. Për shembull, Shindery LGX560 miraton Nr.8 e markës TB Tongli reducer, çift rrotullues maksimal që mund të ndërmarrë është 3 herë më shumë se prodhimit motorike 90kw çift rrotullues, kështu që 560 lloj transmetimi kryesor faktor tona të sigurisë pjesë është 3 dhe kjo mund të garantojë qëndrueshmëri të saj. Ndërsa nëse miraton nr. 6 TB reducer, atëherë faktori i sigurisë do të jetë vetëm 1.5, çmimi mund të bëhet më e lirë, por qëndrueshmëri të bëhet shumë më e ulët. Me një fjalë, ajo që ju mund të shihni është e njëjta gjë nuk do të thotë cilësi e brendshme është e njëjtë.

Duan të punojnë me ne?WhatsApp Online Chat!