Wilujeng sumping di situs web parusahaan urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Henan Shindery mesin Equipment Co., Ltd aya di kota Gongyi, propinsi Henan Cina, didirikan dina 2005.It mangrupakeun perusahaan téhnologi nu integrates panalungtikan ilmiah, eksploitasi tur rancang sakabéhna.

Shindery geus salawasna hanacaraka anu "Elmu Pangaweruh jeung Teknologi aya gaya produktif primér, sarta integritas téh pondasi ngembangkeun perusahaan". Urang terus nambahan investasi ibukota di bubuka personals teknis canggih tur terus ningkatkeun sistem pengawasan kualitas produk meunang hiji mangsa nu bakal datang caang.

wartos

Beurat Kawajiban Hammer Mill More Cocog Pikeun Crushing kalapa Husk

Alatan karasa batok sorangan, salila prosés crushing, éta mindeng muncul mesin jam, grinding gaya teu cukup, ukuran produk rengse teu ideal.

Shindery 600 model sawdust making machine with reinforced feeding system to Russia
Shindery 600 model sawdust making machine with reinforced feeding system to Russia This customer is from Russia. A...
Shindery wood hammer mill with reinforced feeder export to Indonesia
Shindery wood hammer mill with reinforced feeder export to Indonesia On January 21,2024,we was loading one set of ...
Shindery wood hammer mill with reinforced feeder was delivered to Vietnam
  Shindery wood hammer mill with reinforced feeder was delivered to Vietnam  600/800/1000/1300 model sawdust m...
3t/h sawdust pellet making line was exported to the United States
3t/h sawdust pellet making line was exported to the United States Raw material :sawdust Capacity 3t/h It...
6t/h Shindery wood pellet making line export to Indonesia
The whole line include 2 sets of 160kw vertical wood pellet machine,wood hammer crusher,wood pellet cooling system,an...
WhatsApp Online Chat!