Wilujeng sumping di situs web parusahaan urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Henan Shindery mesin Equipment Co., Ltd aya di kota Gongyi, propinsi Henan Cina, didirikan dina 2005.It mangrupakeun perusahaan téhnologi nu integrates panalungtikan ilmiah, eksploitasi tur rancang sakabéhna.

Shindery geus salawasna hanacaraka anu "Elmu Pangaweruh jeung Teknologi aya gaya produktif primér, sarta integritas téh pondasi ngembangkeun perusahaan". Urang terus nambahan investasi ibukota di bubuka personals teknis canggih tur terus ningkatkeun sistem pengawasan kualitas produk meunang hiji mangsa nu bakal datang caang.

wartos

Beurat Kawajiban Hammer Mill More Cocog Pikeun Crushing kalapa Husk

Alatan karasa batok sorangan, salila prosés crushing, éta mindeng muncul mesin jam, grinding gaya teu cukup, ukuran produk rengse teu ideal.

A wood powder making factory of our customer
In 2020, for special reasons, many of our customers will not be able to come directly to visit our factory and test m...
10t/h vertical structure ring die wood pellet making line delivered to customer.
10tons per hour wood pellet making line have been delivered to our domestic customer. Raw material they use is woo...
One set of vertical wood powder grinder is delivering to Bangalore,India
Due to the epidemic situation, many customers can not come to our factory to test the machines directly. Consideri...
Two sets of agarbatti powder grinder machine are ready for India customer
The biomass/wood powder grinder machine is main used to grind sawdust,charcoal dust,bamboo,and rice husk into super f...
Shindery machinery delivered the 2nd set of wood powder machine to old customer in India
On 29 of June,2020,a very special time ( covid-19 epidemic and China-India border tension), Shindery machinery delive...
WhatsApp Online Chat!