Welcome to situs perusahaan kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Henan Shindery Equipment Co., Ltd dumunung ing kutha Gongyi, provinsi Henan China, iki diadegaké ing 2005.It punika perusahaan teknologi sing nyawiji penelitian ilmiah, eksploitasi lan Pabrik minangka kabèh.

Shindery wis tansah mekso sing "ilmu lan teknologi sing pasukan produktif utami, lan integritas minangka pondasi pembangunan perusahaan". We terus nambah modal ing introduksi saka personals technical majeng lan saya nambah sistem pengawasan produk kualitas kanggo menang mangsa padhang.

NEWS

Heavy Duty Hammer Mill More Cocog Kanggo Ngremekake Kelapa husk

Amarga saka wangkoting klapa Nihan dhewe, sak proses ngremekake, asring katon mesin senggol, mecah pasukan ora cukup, ukuran produk rampung ora becik.

Shindery 600 model sawdust making machine with reinforced feeding system to Russia
Shindery 600 model sawdust making machine with reinforced feeding system to Russia This customer is from Russia. A...
Shindery wood hammer mill with reinforced feeder export to Indonesia
Shindery wood hammer mill with reinforced feeder export to Indonesia On January 21,2024,we was loading one set of ...
Shindery wood hammer mill with reinforced feeder was delivered to Vietnam
  Shindery wood hammer mill with reinforced feeder was delivered to Vietnam  600/800/1000/1300 model sawdust m...
3t/h sawdust pellet making line was exported to the United States
3t/h sawdust pellet making line was exported to the United States Raw material :sawdust Capacity 3t/h It...
6t/h Shindery wood pellet making line export to Indonesia
The whole line include 2 sets of 160kw vertical wood pellet machine,wood hammer crusher,wood pellet cooling system,an...
Tampilan Online Chat!